Algemene levering- en Betalingsvoorwaarden van Textielstocks gevestigd te Ruddervoorde, BTW nummer / BE0459.562.046

1. Bij bestellingen verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Textielstocks. Alle goederen dienen betaald te worden voor ze kunnen geleverd worden.

2. Alle vermelde prijzen zijn in euro's en exclusief btw.

3. Na uw bestelling ontvangt u per mail een orderbevestiging waarin een overzicht van de bestelling opgenomen is en instructies voor de betaling.

4. De verzendingskosten worden in rekening gebracht op de factuur. De levering zal gebeuren door ons zelf of DPD. De klant heeft steeds de mogelijk zelf een pick-up te organiseren door een transport bedrijf naar keuze en zal dan zelf instaan voor de rechtstreekse betaling aan het door hen gekozen bedrijf.

5. Betalingen dienen binnen 7 dagen na onze bevestiging te zijn voldaan. Deze 7 dagen reserveren wij de kleding voor u . Hierbij is het betalingsbewijs ( per mail ) tevens uw bewijs van reservering.

6. Als de betaling binnen is, zullen wij uw bestelling in orde maken. Wij melden U de zendnummers en het tijdstip van afhaling wanneer je bestelling vertrokken is.

7. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending met DPD. Wanneer een zending beschadigd aangeleverd wordt, neemt u foto’s van de beschadigde dozen en laat u dit aantekenen door de chauffeur van dienst. Vervolgens neemt U contact met ons op en bezorgt U ons de foto’s, eventueel document van de chauffeur dat de zending beschadigd was. Daarna doen wij het nodige om dit met DPD te regelen.

8. Persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend voor de afhandeling van uw bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

9. Alle rechten blijven voorbehouden aan de bvba Textielstocks. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Textielstocks bvba.